Donya Mona vol ser cuinera i s’ha presentat a un concurs internacional d’arrossos. Ajuda-la a crear una recepta típica de Pasqua. Inspira’t amb els ingredients que trobaràs en el museu i porta’t a casa la manualitat de la recepta per a cuinar-la en família. Coneix les nostres tradicions!

Doña Mona quiere ser cocinera y se ha presentado a un concurso internacional de arroces. Ayúdala a crear una receta típica de Pascua. Inspírate con los ingredientes que encontrarás en el museo y llévate a casa la manualidad de la receta para cocinarla en familia. ¡Conoce nuestras tradiciones!

DATES DISPONIBLES:

DIMARTS 2 D´ABRIL A LES 17.00 H.

DIMECRES 3 D´ABRIL A LES 12.00 H.

DIJOUS 4 D´ABRIL A LES 17.00 H

DIVENDRES 5 D´ABRIL A LES 12.00 H

FECHAS DISPONIBLES:

MARTES 2 DE ABRIL A LAS 17.00 H.

MIÉRCOLES 3 DE ABRIL A LAS 12.00 H.

JUEVES 4 DE ABRIL A LAS 17.00 H.

VIERNES 5 DE ABRIL A LAS 12.00 H.

DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT

Benvinguda als participants i projecció del vídeo de Donya Mona, que ens donarà a conéixer la tradició de la mona de pasqua i sol·licitarà ajuda als xiquets per a crear una recepta d’arròs típica d’estes dates.

Amb ajuda d’un monitor, buscarem per les sales del museu els diferents ingredients per a poder dissenyar la nostra recepta. Els ingredients seran dibuixos en color sobre paper imantat que després pegarem en una paella de veritat. Una vegada tinguem clars els ingredients a utilitzar, s’iniciarà la manualitat individual.

Cada xiquet tindrà a la seua disposició una xicoteta paella on podrà pegar arròs de veritat i un estovalles de paper amb tots els ingredients del joc per a acolorir, retallar i pegar sobre la seua paelleta, seguint el model de recepta que ha quedat exposat en la paella gran.

DESARROLLO DE LA ACTIVIDAD

Bienvenida a los participantes y proyección del video de Doña Mona, que nos dará a conocer la tradición de la mona de pascua y pedirá ayuda a los niños para crear una receta de arroz típica de estas fechas.

Con la ayuda de un monitor, buscaremos por las salas del museo los diferentes ingredientes para poder diseñar nuestra receta. Los ingredientes serán dibujos en color sobre papel imantado que después pegaremos en una paella de verdad. Una vez tengamos claros los ingredientes a utilizar, se iniciará la manualidad individual.

Cada niño tendrá a su disposición una pequeña paella donde podrá pegar arroz de verdad y un mantel de papel con todos los ingredientes del juego para colorear, recortar y pegar sobre su paellita, siguiendo el modelo de receta que  ha quedado expuesto en la paella grande.

ACTIVITAT DIRIGIDA A:

Xiquets de 4 a 10 anys.

Els xiquets han d’estar acompanyats almenys per un adult durant tota l’activitat.

El taller és GRATUÏT i requerix RESERVA PRÈVIA.

ACTIVIDAD DIRIGIDA A:

Niños de 4 a 10 años.

Los niños deben estar acompañados al menos por un adulto durante toda la actividad.

El taller es GRATUITO y requiere RESERVA PREVIA.

COM RESERVAR

Escriu un correu electrònic a info.museo@arrozdevalencia.org

Indica en l’ASSUMPTE: TALLER DONYA MONA

Indica nom, cognoms i edat dels xiquets participants, i nom i telèfon de contacte d’un adult.

Indica la data que t’interessa (dimarts 2, dimecres 3, dijous 4 o divendres 5 d´abril).

Si no reps confirmació de la reserva serà perquè en eixe moment no hi haurà places disponibles. En eixe cas, entraràs en la llista d’espera que es gestionarà durant les 24 hores anteriors a l’esdeveniment.

CÓMO RESERVAR

Escribe un correo electrónico a info.museo@arrozdevalencia.org

Indica en el ASUNTO: TALLER DOÑA MONA

Indica nombre, apellidos y edad de los niños participantes, y nombre y teléfono de contacto de un adulto.

Indica la fecha que te interesa (martes 2, miércoles 3, jueves 4 o viernes 5 de abril).

Si no recibes confirmación de la reserva será porque en ese momento no habrá plazas disponibles. En ese caso, entrarás en la lista de espera que se gestionará durante las 24 horas anteriores al evento.