Decora amb arròs de colors la teua carta als Reis Mags i troba el segell oficial de les seues Majestats d´Orient per a poder depositar-la en la nostra BÚSTIA MÀGICA.

Decora con arroz de colores tu carta a los Reyes Magos y encuentra el sello oficial de sus Majestades de Oriente para poder depositarla en nuestro BUZÓN MÁGICO.

DATES

DIMECRES 3 DE GENER A LES 17.00 H.

DIJOUS 4 DE GENER A LES 12.00 H.

Escriu la teua CARTA ALS REIS MAGS en el Museu de l’Arròs i decora-la amb arrossos de colors i altres components derivats del procés d’elaboració de l’arròs: corfa, segó, etc.

Abans de depositar-la en la nostra BÚSTIA MÀGICA hauràs de trobar, seguint una sèrie de pistes, la clau que obri la caixa on guarden els SEGELLS OFICIALS perquè arriben a Orient.

FECHAS

MIÉRCOLES 3 DE ENERO A LAS 17.00 H.

JUEVES 4 DE ENERO A LAS 12.00 H.

Escribe tu CARTA A LOS REYES MAGOS en el Museo del Arroz y decórala con arroces de colores y otros componentes derivados del proceso de elaboración del arroz: cáscara, salvado, etc.

Antes de depositarla en nuestro BUZÓN MÁGICO tendrás que encontrar, siguiendo una serie de pistas, la llave que abre la caja donde guardan los SELLOS OFICIALES para que lleguen a Oriente.

DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT

Benvinguda als participants al costat de la Bústia Màgica i acomodament en les taules de treball.

Amb ajuda d’un monitor, aprendrem a convertir els grans d’arròs de color blanc en grans de colors infinits. Amb ells, decorarem les cartes utilitzant també altres derivats de l’arròs amb textures molt diferents.

Abans de depositar les cartes en la bústia màgica, el grup haurà de fer un divertit recorregut de pistes per les sales del museu. El repte serà trobar una xicoteta clau que obri el cofre que conté els segells que necessiten les cartes per a arribar en temps rècord a Orient.

DESARROLLO DE LA ACTIVIDAD

Bienvenida a los participantes junto al Buzón Mágico y acomodamiento en las mesas de trabajo.

Con ayuda de un monitor, aprenderemos a convertir los granos de arroz de color blanco en granos de colores infinitos. Con ellos, decoraremos las cartas utilizando también otros derivados del arroz con texturas muy diferentes.

Antes de depositar las cartas en el buzón mágico, el grupo deberá hacer un divertido recorrido de pistas por las salas del museo. El reto será encontrar una pequeña llave que abre el cofre que contiene los sellos que necesitan las cartas para llegar en tiempo récord a Oriente.

ACTIVITAT DIRIGIDA A:

Xiquets de 5 a 9 anys i a Totes les Famílies que creuen en la NIT MÉS MÀGICA DE L’ANY!

Els xiquets han d’estar acompanyats almenys per un adult durant tota l’activitat.

El taller és GRATUÏT i requerix RESERVA PRÈVIA.

ACTIVIDAD DIRIGIDA A:

Niños de 5 a 9 años y a Todas las Familias que creen en la NOCHE MÁS MÁGICA DEL AÑO!

Los niños deben estar acompañados al menos por un adulto durante toda la actividad.

El taller es GRATUITO y requiere RESERVA PREVIA.

COM RESERVAR

Escriu un correu electrònic a info.museo@arrozdevalencia.org

Indica en l’ASSUMPTE: TALLER BENVOLGUTS REIS

Indica nom, cognoms i edat dels xiquets participants, i nom, NIF i telèfon de contacte d’un adult.

Indica la data que t’interessa (dimecres 3 de gener a les 17.00h o dijous 4 de gener a les 12.00h).

Si no reps confirmació de la reserva serà perquè en eixe moment no hi haurà places disponibles. En eixe cas, entraràs en la llista d’espera que es gestionarà durant les 24 hores anteriors a l’esdeveniment.

CÓMO RESERVAR

Escribe un correo electrónico a info.museo@arrozdevalencia.org

Indica en el ASUNTO: TALLER QUERIDOS REYES

Indica nombre, apellidos y edad de los niños participantes, y nombre, NIF y teléfono de contacto de un adulto.

Indica la fecha que te interesa (miércoles 3 de enero a las 17.00h o jueves 4 de enero a las 12.00h).

Si no recibes confirmación de la reserva será porque en ese momento no habrá plazas disponibles. En ese caso, entrarás en la lista de espera que se gestionará durante las 24 horas anteriores al evento.